Flyttet tilbake til Stokmarknes og åpner ny frisørsalong i sentrum

Paula Korsgaard og Ina Hadsel Langmo kjente etter årene vekke fra Hadsel at de ville heim. Når de da først var kommet hjem, delte de den samme drømmen – nemlig å starte for seg selv – sammen. Tirsdag åpner Vår Frisør i sentrum.

roser hverandre for pågangsmot, samarbeidsvilje og erfaringer: Ina Hadsel Langmo roser Paula Korsgaard, som roser førstnevnte tilbake. De to mener de utfyller hverandre og måtte humre litt da det etter å ha flyttet tilbake til Stokmarknes etter flere år ymse byer gikk med det samme ønsket om å starte opp for seg selv. Alle foto: Per Eivind Knudsen 

Det er nesten så det blir en hashtag. #brukbyenvår

Ina Hadsel Langmo
Pluss

De to er klare på at det er ikke så rent lite nerver. Ina har for lengst gitt seg med å telle sommerfugler i magen, men optimismen er ukuelig. Mørke vinduer og ledige lokaler skapte en gnist og et brennende ønske om å starte opp for seg selv. Vise både innbyggere og andre som kanskje går med en gründer eller en idé i magen at det eneste som egentlig stopper dem, er dem selv.