Neshallrevyen har flyttet fra Nesset til Melbu, men skifter de navn?

Et navneskifte kan muligens ligge i lufta, etter at Neshallrevyen valgte å kutte ut den dyre leiekontrakten på Stokmarknes og relokalisere den sosiale og kreative galskapen til Melbu samfunnshus, som i mars skal være åsted for Neshallrevyen 2.0.

mye moro med folkevalgte og andre politikere: Neshallrevyen finner mye inspirasjon i både lokal og global politikk. Til revyen i mars har de allerede en del tekstmateriale klart, men etter høstens valg vil det bli skrevet nytt materiale også. (Arkiv). 

Pluss

Det sier leder Frank Kristensen. Rundt bordet på samfunnshuset snakkes det med presse parallelt som ideer noteres på blokka. Den nye revyen er fremdeles på arbeidsstadiet, og Lisa Schônsee tar imot ideer til tekstsløyden med lav terskel og gavmild takhøyde.