Oppvekstsjef, Melburektor og Voksenopplæringen reagerer etter nedleggelsesvedtak:

– Dette handler om mer enn økonomi

Dersom det blir ny drift ved Bankplassen, vil beboerne ha flyttet og kompetansen Hadsel kommune sitter på kan også ha forsvunnet. – Vi har hatt en god kompetanse her i rundt 30 år, og det er ingen garanti for at vi får den tilbake, sier oppvekstsjef Line Jeanette Pedersen.

KRITISKE: Rektor Rune Jensen, VO-inspektør Anette Ulnes Pedersen og oppvekstsjef Line Jeanette Pedersen mener nedleggelsen av Bankplassen vil skape utrygghet og problemer både for beboere og kommunen. 

Pluss

Hun satt mandag i samtaler med Rune Jensen, rektor ved Melbu skole og inspektør Annette Ulnes Pedersen fra Voksenopplæringen for å se på hvordan de skal løse situasjonen for de ansatte som også blir berørt av nedleggelsen.