Den gamle sykestua på Andenes er solgt for 5 millioner kroner:

Hugo og Ronny har kjøpt huset de ble født i

Sykestua på Andenes med sin rike lokalhistorie ble nylig overtatt av Fyrvika Andenes AS for utleieformål. To i selskapet er født i huset de nå har investert i.

UTLEIEBOLIGER: Her er bygget i sin siste inkarnasjon, som utleieleiligheter, noe det har vært i de senere år. Nå vil de nye eierne i Fyrvika Andenes AS forsøke seg på turistmarkedet med en leilighet til å begynne med. Totalt inneholder den gamle sykestua, med påbygget, sju separate boenheter.  Foto: Tord Viken

Pluss

Sykestua på Andenes er sannsynligvis det huset som har berørt flest nålevende andværinger, ettersom minst 5.000 innbyggere er født her siden det ble reist i 1923. I tillegg er det mange som har levd sine siste år her, den tiden det fungerte som eldresenter. Derfor er bygget uløselig knyttet til en viktig del av Andøys historie de seneste 100 år.