Melbu markerer verdendagens for psykisk helse og Bankplass-nedleggelse:

Tenner bål for mental helse

– Daglig bombarderes vi med ord og inntrykk, og vi trenger alle en pause. Den psykiske helsen må vi ta vare på, sier Lill-Henny Torgersen Kvarsnes på Melbu. Torsdag ettermiddag markeres verdensdagen for psykisk helse, med en stille vandring i Melbuparken, hvor samhold og fellesskap står i fokus.

Varme i hverdagen: I anledning verdensdagen for psykisk helse, kombinert med nedleggelsen av bankplassen, inviteres det til stille vandring i Melbuparken torsdag. Lill-Henny Torgersen Kvarsnes lover det blir bål også den kvelden, noe barnebarnet Sarah setter pris på.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Barnebarnet, som går i første klasse på Melbu skole sa det enkelt og greit - etter at beskjeden om nedleggelsen av Bankplassen hadde kommet: Hun var lei seg.