Mistet drømmejobben som senterleder:

Tok sjokket med godt humør og skrev humorbok

Ronny Johansen mistet det han selv kaller drømmejobben som senterleder ved Sortland Storsenter tidligere i år. Han bestemte seg for å ta sjokket med godt humør, noe som nå har resultert i boken «Flir meir! En god latter forlenger kjeften!».

Ronny Johansen bestemte seg for å snu situasjonen med at han hadde mistet drømmejobben om til noe positivt. Resultatet ble det bok av.   Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

– Jeg hadde egentlig tenkt å skrive bok om utnavn, men så brukte jeg å skrive små historier i senterinfoen som vi jeg sendte ut ukentlig. Jeg har hele livet samlet på vitser og historier, og det ble til at jeg samlet disse og redigerte dem sammen til en bok, sier Johansen, som nå er startet som assistentlærer ved mellomtrinnet på Melbu barneskole.