– Skal vinne hver kamp

Trener Kjell Hugo Hanssen er krystallklar på ambisjonene til Lødingens herrelag denne sesongen. Og med tiden er planen å klare opprykket til nasjonal 2.-divisjon.

SEIERSSUGNE: Lødingen har planer om å kopiere fjorårets mestertakter i årets 3.-divisjon. Bak fra venstre: Tom Stian Santi, Milen Slavov, Kristoffer Sandholm, Niklas Rølvåg, Torbjørn Rølvåg og Kjell Hugo Hanssen. Foran fra venstre: Sturla Hanssen, Valentin Atanasov, Espen Steiro, Ingve Kanstad, Georgi Atanasov. Sindre Standal, Daniel Eik-Andresen, Martin Haslevang, Vetle Klæboe, Thomas Hansen og Krister Kristensen var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Ivar Hjelvik 

Pluss

Etter at navnebror Kjell Hugo Pedersen sa takk for seg, og etter hvert tok over Kabelvågs herrer, var det ledig på trenersida hos Lødingen. Kort tid etter var Kjell Hugo Hanssen på plass i klubben. Tidlig i august var han i gang med sitt virke, og startet et ambisiøst treningsopplegg, som hadde en klar målsetting.