Kun to kommunestyrepolitikere stilte på vindkraftmøte:

Det blåser opp til kraftig motvind i Andøy

Av de 40 deltakerne som søndag kveld deltok på Andøylistas vindkraftmøte, meldte 28 seg inn i den lokale motstandsorganisasjonen «Motvind Andøy».

VINDkrAFT: Varaordfører Lill Pettersen (midten) fra Senterpartiet og Vibeke Madsen fra MDG var de eneste kommunestyrerepresentantene som fant veien til Andøylistas dialogmøte om vindkraft på Skarstein søndag kveld. Foran sitter Kari Vik, som siden 2003 har kjempet mot vindkraftverk på Andmyran. – Utbyggerne må ha en vedtatt MTA-plan for å begynne. Jeg kan garantere at den planen kommer til å bli påklaget, så lenge vi står på to bein, sa hun i møte.   Foto: Tony Gulla Sivertsen

Pluss

Med tanke på at initiativtakerne for den lokale organisasjonen, med Monica Amsen i spissen, var til stede på møte, så må det kalles nær full uttelling.