Trond Løkke ble tatt av snøskred og lå nesten 1,5 time under snøen:

– Jeg hører at snøen pakker seg rundt meg og jeg klarer ikke å bevege noe som helst

Søndag 3. november ble Trond Løkke (51) tatt av et snøskred i Trollfjorden. Kroppstemperaturen hans var på 26 grader da han ble funnet, og mot alle odds overlevde han.

– Det går veldig bra, og det er fordi det gikk så bra. Når det ble et mirakel til utfall blir alt sett opp mot det. Gleden over at Trond er i livet og i helt vanlig fin form er jo så stor, sier kona Ragna Renna en og en halv uke etter ulykken skjedde.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

– Kanskje noe av det mest emosjonelle å tenke på er hvor nært det egentlig har vært. Det skal egentlig ikke være mulig å overleve så lenge. Det er selvfølgelig i ettertid jeg har reflektert over det, men egentlig skulle jeg ikke ha sittet her. Hvis det hadde skjedd hadde jo historien fått en helt annen utgang for alle involverte. Slik gikk det heldigvis ikke, sier han til VOL.