Trampeklapp med storm i kastene

Når trampeklappen fra publikum får gulvet til å bølge, er det lov å påstå at Zöllners Eftf. med gode skuespillere, solid storband og ikke minst en engasjerende historie med både humor, alvor og en dæsj kjærlighet styrte den musikalske skuta trygt i havn med forestillingen "Nattseilas".

Stående applaus: Publikum klappet såpass at det kjentes i gulvet etter at humorgjengen i Zöllners Eftf, Vesterålen Storband og skuespillerne hadde sunget siste strofe. Og det var vel fortjent.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Over 400 sjeler tørste på lokalhistorie av både reell og fiktiv art hadde løst billett til den musikalske seilasen i Hurtigrutens Hus lørdag kveld. I to og en halv time (med pause) satt latteren løst hos de fleste, mens historien om Richard With, samfunnspolitikk på tidlig 1900-tall, kvinnekamp og kronglete kjærlighet på tvers av klasseskillene utspant seg på scena.