Inger fra Andenes etterspurt i Harstad kunstforening

Inger Kaurin er etterspurt av Harstad kunstforening og publikum. – Hvis jeg ikke holder på med kunst blir jeg litt deprimert, sier hun.

Stiller også ut hjemme: Inger Karuin har nettopp hatt utstilling hjemme i eget galleri, men er ofte å se på utstillinger andre steder i landsdelen.- Salget går godt, Jeg er på jakt etter fargene, litt humor og det gode, sier kunstneren som henter sine motiver fra nærområdet. Ved siden av jobber hun som ergoterapeut på sykehjem. Foto: Lars Richard Olsen 

Pluss

Etter at hun debuterte i sin første utstilling for rundt 20 år siden har Inger Karuin opparbeidet seg et stadig større publikum for sine arbeider. Starten var under Harstad kunstforenings juleutstilling for rundt 20 år siden, og hun har siden da vært en gjenganger, sier leder Merete Kamsøy.