Vesterålinger samler næringa:

Presenterte siste nytt innen levende sjømat og akvakultur

100 deltakere fra inn- og utland møttes i Tromsø igår og idag for å med seg nytt på levende sjømat og fangstbasert akvakultur. Nofima og Egga Utvikling er ansvarlig for denne viktige møteplassen for forskere og aktøren innen næringen.

Egga Utvikling var sterkt representert på samlingen i Tromsø og medarrangør : F.v: Daglig leder Svein-Erik Nicolaysen, Viggo Johnsen, som har sittet i programkomiteen og er medarrangør sammen med Nifma, Ove Johansen, teknisk ansvarlig, Keven Vottestad, Lisbeth Reinholdtsen og Veronica Gabrielsen.  

Pluss

Viggo Johnsen fra Egga Utvikling og seniorforsker i Nofima, Silje Kristoffersen fra Myre, er to av de fem i programkomiteen som har planlagt årets store forsknings- og utviklingssamling (FoU).