Hadselordfører Kurt Jensen er skuffet over eget parti:

–Det sies det ta hensyn, men det er bare tøv

Hadselordfører Kurt Jenssen (Sp) er veldig skuffet over avgjørelsen om at kutte linjene ved Hadsel videregående avdeling  Melbu. – De eneste som har hatt en god høst er de som har solgt fakler, sier han.

Va­ra­ord­fø­rer kurt Jenssen: Kan sei­le opp til å bli ny ord­fø­rer i Had­sel, et­ter det som et­ter Norfaktas må­ling kan bli et brak­valg for Sen­ter­par­ti­et i Had­sel. Arkivfoto.  Foto: SILJE NILSEN

Pluss

Ordføreren tillater seg å være veldig skuffet over avgjørelsen om å kutte ut det videregående tilbudet på Melbu. Linjene restaurant- og matfag, design og håndverk og frisør er et saga blott når det ringer ut for siste gang til sommeren. Ansatte mister jobbene, og Hadsel mister et sårt trengt utdanningstilbud, mener han.