Advarer mot å trappe ned satsingen på psykisk helse

Hovedtillitsvalgt Eva Asperheim og tillitsvalgt Hege Malvik spør politikerne om de har råd til å la være å satse på psykisk helse i Andøy.

bekymret: Eva Asperheim (f.v.), hovedtillitsvalgt FO, og Hege Malvik, tillitsvalgt Norsk Sykepleierforbund avdeling helse- og familie er bekymret foran budsjettbehandlingen mandag. – Dersom prosjektstillingen ikke videreføres i tjenesten for Psykisk helse og avhengighet, vil vi ikke ha kapasitet til tiltak som å være en del av FACT-teamet, drifte dagsenteret og gi tilbud til ungdommen. Som tillitsvalgte tenker vi spesielt at det vil gå utover pasientene som vil miste de gode tilbudene som de har i dag, sier de. foto: mette-Helene B. Amundsen 

Pluss

Tillitsvalgt i Norsk Sykepleierforbund, avdeling helse og familie, Hege Malvik, viser til helseminister Bent Høie som påstår at kommuner satser på psykisk helse.