Mener nedleggelse av barnehage er «flaut for Sp»

Det var fullt hus og stort engasjement på Åse grendehus da ordfører og lokalpolitikere møttes for en dialog om fremtiden til Åse barnehage. – Ingen av oss har lyst til å gjøre dette, sa ordfører Knut Nordmo.

engasjert lokalbefolkning: – Hva vil man egentlig spare og hvor fattige blir vi, spurte Kristine Lauritzen i sin kraftfulle appell til ordfører og kommunepolitikere som hadde møtt fram for å diskutere den foreslåtte nedleggelsen av Åse barnehage. Foto: Tord Viken 

Pluss

Det var alt annet enn en hyggelig anledning som samlet et fullsatt grendehus. For lokalbefolkningen står det om en hjørnesten i bygda, barnehagen, som de også tidligere har kjempet for å beholde. Mange mener barnehagen er svært viktig for bo-kvaliteten til bygda. Derfor inviterte Åse Vel kommunepolitikerne til møte i forkant av det avgjørende møtet i kommunestyret 9. desember, hvor man skal ta stilling til rådmannens budsjettforslag.