NAV har utvidet samarbeidet med Vesteraalens:

– Når de først kommer inn og begynner å blomstre, drar de aldri her ifra

NAV og Sortland kommune har i en årrekke hatt et godt rekrutteringssamarbeid med Vesteraalens AS. Tirsdag ettermiddag viste kommunen og NAV sin takknemlighet overfor fiskebollefabrikken.

Fra venstre Viktor Johnsen, daglig leder i Vesteraalens AS, Bernhard Zakarias Bendiksen, produksjonsleder for Vesteraalens, Bente Torbjørnsen, avdelingsleder for bedriftsoppfølging i NAV, Øystein Lihaug Hjelle, markedskoordinator i Vesteraalens, Espen Bjørnsund Gundersen, NAV-leder Sortland, ordfører Karl-Erling Nordlund og Erik Strand, kommunalsjef for oppvekst i Sortland.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

Vesteraalens AS har gjennom en årrekke hatt samarbeid med NAV og kommunen, men nå har de utvidet samarbeidsavtalen sin med NAV. Dette innebærer blant annet at de stiller plasser til rådighet for de som har falt utenfor arbeidslivet og vil inn igjen.