– Gratis parkering er et stort konkurransefortrinn for Sortland

Lasse Marthinussen startet facebookgruppen NEI til parkeringsavgift i Sortland, som har nesten 1.600 medlemmer. Han mener at det vil være naivt av politikerne dersom innføring av parkeringsavgift i Sortland sentrum vedtas torsdag.

Lasse Marthinussen etablerte Facebook-gruppen NEI til parkeringsavgift i Sortland i 2018, og synes det er trist at saken om parkeringsavgift nå er oppe til behandling igjen.   Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

– Facebook-gruppen ble startet som en protestaksjon mot fjorårets forslag om å innføre parkeringsavgift i sentrum. Politikerne stemte i tolvte time mot dette, og jeg trodde de sto for det de stemte for da. At de nå igjen forsøker å innføre parkeringsavgift, er trist for å si det mildt, sier Marthinussen til VOL.