Per Helges stoler skal hvile VIP-rumper under Junior-VM i alpint

Når de veldig viktige personene skal sette seg ned for å slappe av under Junior-VM i Narvik i 2020, er det på stoler fra Hadsel ASVO. Både for å vise fram vikinghistorien, med innslag av samisk bakgrunn, men også for å slå et slag mot plastbruken.

Stoler på ASVO: Hadsel ASVO fikk oppdraget å lage egne stoler til JR VM i Alpint i Narvik. Per Helge Kristoffersen får ros av premieansvarlig Ellen-Moy Sund for jobben han og ASVO har gjort med de gjeve stolene. Foto: Espen Mowinckel Petterson 

Stolene faller helt naturlig inn som en del av premieseremonien.– Stolene faller helt naturlig inn som en del av premieseremonien.

Ellen Moy-Sund
Pluss

Ellen Moy-Sund, premieansvarlig for arrangementet, mener ASVOs sittetilbud til Vip-stumpene så definitivt bør trekkes fram som en viktig del av mesterskapet.