Myre Fiskemottak fikk kritikk i Dagbladet. Nå beklager Ted Robin Endresen på vegne av bedriften

I dag presenterte Dagbladet en sak fra Myre Fiskemottak, der det settes et kritisk søkelys på selskapets utleiepraksis til sine ansatte. Daglig leder Ted Robin Endresen ønsker å komme med sitt syn i saken, samtidig som han innrømmer at selskapet kunne gjort en del annerledes.

Ted Robin Endresen i en av de omtalte leilighetene i "White House" som Myre Fiskemottak disponerer i havna på Myre. Hele bygget er nå fullstendig renovert og samtlige rom har fått et løft.  Foto: Tommy Hansen

Pluss

Utgangspunktet for Dagbladets sak, er et tilsyn i regi av Arbeidstilsynet som fant sted på Myre i februar 2018. Konkret er søkelyset på bygget som kalles «White House», eid av Myre Fiskemottak og som rommer i alt fire leiligheter. Hver leilighet har videre tre soverom med to sengeplasser hver.