Marie fra Sortland synger i Disney-filmen Frost 2

1.  juledag hadde filmen Frost 2 premiere på kinoer i inn- og utland.  Sortlandsjenta Marie Olaussen (30) er med i det populære damekoret Cantus fra Trondheim, som synger både introen og epilogen i Disneys nye Fantasy-Musical Frost 2

Marie Olaussen fra Sortland synger i Disneys nye film Frost 2 sammen med koret Cantus fra Trondheim. – Ganske stas, sier hun.  Foto: Marianne L. Strand

Pluss

Marie og de andre korsangerne i Cantus har hatt en svært travel og spennende november og desember. Det har gått slag i slag, med mange øvinger, konserter og innspilling av juleplata Fryd. Samt deltakelse på Lindmo sammen med komponisten Frode Fjellheim og fremførelse av låten «Vuelie». Så turne i Japan og den 13. desember deltok de også på den eksklusive før-premieren på Frost 2 på Trondheim kino.