Gir tilbake med egen konsertforestilling:

Teaterklubben med «uslåelig» juleteater-rekord

Med 1.401 solgte billetter har Teaterklubb 81 satt en billettrekord de selv ikke har tro på at de kommer til å slå. Nå kommer de med en egen konsertforestilling, for å reise penger til unger som ikke har det så bra.

Teaterlagene: I julens oppsetning av «Oliver Twist» deltok godt over hundre barn og unge. De ble delt i to ulike lag som spilte hver sine forestillinger. Her er begge de to lagene samlet på scenen i samfunnshuset på Dverberg. – Dette var den 35. juleteaterforestillingen vår og nå går vi inn i 35-årsjubileet, sier produsent Svein Spjelkavik, og legger til at det ikke er bestemt om «Oliver Twist» går ett år til eller om det blir en ny forestilling. Begge foto: Terje Megård/Teaterklubb81 

Pluss

Annie-forestillingen for tre år siden hadde den gamle rekorden med 1 386 solgte billetter. Den ble grundig slått av årets oppsetning av Oliver Twist.