Gjorde vinternatta litt varmere

Musikerne i Stokmarknes Musikkforening, kyndig ledet av Stine Sivertsen, fikk definitivt varmen i både seg sjøl og publikum lørdag kveld.

Høydepunktet: Synnøve Volden sammen med Stokmarknes Musikkforening skapte magi med slemt nydelige "Oblivion" som utvilsomt var nyttårskonsertens høydepunkt.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

La det være sagt med en eneste gang, før en bokstav finner veien fra fingertuppene til skjermen: Stokmarknes Musikkforening er dyktige musikere. Teknisk oppegående og med en spilleglede som muterer til lytteglede for dem som hører på. Med Stine Sivertsen som dirigentsolist og levende metronom i front, skal det hardt gjøres å si noe på akkurat den biten. Daniel Sowe, til vanlig næringssjef - i kveld spradebasse med flosshatt og konferansiersløyfe - skapte også nok av liv til at konserten ble minneverdig.