Tyvstartet med tur til Mars

Åpningen skjer ikke før i mars, men allerede nå har skoleelever fått tjuvstarte bruken av de flunkende nye lokalene til Spaceship Aurora. Det er særlig den nye reisen til Mars som skal testes ut.

inntatt: Spaceship Aurora sine klasserom er fiks klare og tatt i bruk, selv om ikke nybygget offisielt åpner før 5. mars. Fra venstre Anita Grønnseth underviser fysikkgrupper i «Saturn». NAROM-sjef Arne Hjalmar Hansen og romskip-sjef-Anne Mari Norheim er tilfreds over progresjonen. alle foto: mette-helene b. amundsen 

Pluss

Den offisielle åpningen av de nye 1.400 kvadratmeter store lokalene skjer først 5. mars. Da Andøyposten tittet inn for å sjekke ståa torsdag, kunne NAROM-sjef Arne Hjalmar Hansen og romskip-sjef-Anne Mari Norheim fortelle at de allerede har tjuvstartet bruken. Det første kurset «Fysikken i fokus» er i gang. I klasserommet «Saturn» kan lærer Jørgen Østerport, som årlig kommer med elever fra Mosjøen videregående skole, fortelle at tilbudet etter ombyggingen er veldig bra.