– Ikke med godt hjerte jeg sa stopp

Voksne andværinger som har behov for logoped har ikke fått behandling siden i oktober i fjor. Årsaken er uenighet om betaling. – Det var ikke med godt hjerte jeg sa stopp, sier logoped Randi Berntsen.

LOGOPEDSTOPP: Logoped Randi Berntsen har i flere år behandlet andværinger som har fått problemer etter skade eller sykdom. I fjor ba hun om å få dekket reisetiden mellom Sortland og Andenes. Det gikk ikke Andøy kommune med på. Dermed ble det stopp i behandlingen. – Det var ikke med godt hjerte jeg sa stopp, men nok var nok, sier hun til VOL.  Foto: Marius Birkeland

Pluss

Dersom du har problemer med å snakke, spise eller svelge, kan behandling hos logoped være til hjelp. For voksne er dette mest aktuell dersom det oppstår problemer etter skade eller sykdom. Slag- og parkinsonrammede er blant gruppene som kan ha nytte av en logoped.