Satte alle på plass i Kollen

Johan Lien Nordeng fortsetter å imponere i langrennssporet. Alsvåg-gutten som gikk så fort i norgescupåpningen på Lygna og i Nordisk Juniorladskamp i Sverige, sikret seg en ny norgescupseier på fredag.

I FORM: Johan Lien Nordeng imponerte da han satte samtlige konkurrenter på plass og vant et nytt norgescuprenn i Holmenkollen i helga.   Foto: SVEIN HAVOR MOE

Pluss

16-åringen var nemlig ikke til å true i de harde løypene i Holmenkollen. Johan satte de godt og vel 160 konkurrentene ettertrykkelig på plass. Førsteårsjunior Lien Nordeng vant med 13 sekunder og hadde nesten 24 sekunder til gode på løper nummer to og ned til tredjemann var det over halvminuttet. Det forteller det meste om stortalentets prestasjon i hovedstaden. Det var en svært så tilfreds Johan som Vesterålen Online pratet med etter løpet.