Laksegründer Roy Pettersen med klar anbefaling til andøyungdommene:

– Ta fagutdanning

Andfjord Salmon AS er på hugget, og er nå på jakt etter arbeidskraft for å kunne igangsette drift i sommer når første byggetrinn er ferdig. Styreleder Roy Pettersen råder Andøy-ungdommen til å skaffe seg en god fagutdanning om de vil være med på lakseeventyret.

Kvalnes: Hvis alt går etter planen settes det ut fisk i det første bassenget på Kvalnes allerede til sommeren. Ved full utbygging på Kvalnes vil selskapet produsere 10.000 tonn laks. Andfjord Salmon AS er allerede i gang med reguleringsplaner for vekst, både i Breivika og på Fiskenes. Illustrasjon: Andfjord Salmon 

Pluss

Andfjord Salmon sikter høyt og satser stort med etableringen av innovativ landbasert lakseoppdrett på Kvalnes. Nå er de aktivt ute og søker etter driftsoperatører som skal drifte anlegget når første byggetrinn etter planen står klart i sommer.