Snart kan kundene til Vesterålskraft bredbånd forvente seg en litt høyre regning

Fra 1. april øker Altibox månedsprisene på produktpakker og fiberbredbånd med 40 kroner. Det betyr at Vesterålskraft Bredbånd sine kunder kan forvente seg en litt høyere regning.

Illustrasjonsfoto.  Foto: Marius Birkeland

Pluss

– Vi har endret en del av produktene våre ved å gi kundene en økt bredbåndshastighet. Årsaken til at flere av kundene våre nå får økt hastighet er fordi vi ser at det er en endring i hvordan folk bruker internett. Det er flere enheter i samme husholdning som bruker nettet, og dette fører til større behov. For å kunne møte kundenes behov, utvider vi fibernettet. Det koster penger, og derfor justerer vi samtidig opp prisene litt, sier Andreas Veggeland, senior kommunikasjonsrådgiver i Lyse som eier Altibox.