Andenes skole er på rektorjakt igjen:

Derfor går Christian Blix fra rektors kontor tilbake til klasserommet

Christian Blix går tilbake og blir lærer igjen ved Andenes skole, etter å ha prøvd seg som rektor i to år. Han er den fjerde rektoren i rekken etter at nyskolen åpnet i 2011.

undervisning: Rektor Christian Blix ved Andenes skole sier at han etter to år i lederstillingen har kommet til at fortsatt trives best i klasserommet som lærer. Han har et genuint ønske om å få til en best mulig skole for barn og unge på Andenes. Samtidig som han har lyst til å bidra til at skolen som arbeidsplass fortsatt blir et godt sted å jobbe. Dette ønsker han å gjøre i rollen som lærer, og ikke som skoleleder. arkivfoto: mette-helene berger amundsen 

Pluss

Blix understreker at eneste årsaken til at han slutter som rektor, er at han trives best i klasserommet som lærer. Han liker seg godt sammen med kollegaene sine og ledergruppa på Andenes skole der han har jobbet i 11 år. Derfor går han over til å bli lærer igjen, og har ingen planer om å bytte arbeidsplass.