Økoråd Hadsel plukker opp franchise-pinnen etter Jon Nilsen:

Økoråd Sortland AS starter opp - igjen

Andreas Øien Johannessens nystartede holdingselskap Eifer AS vil sammen med fire andre starte opp Økoråd Sortland AS. - Vi mener det er et marked på Sortland og siden det ikke er noen franchise for Økoråd der nå ønsker vi å starte, sier han.

Fra Hadsel til Sortland: Høyrekollegene Ivar Fredriksen og Andreas Øien Johannessen er to av fem i Økoråd Hadsel som nå starter opp Økoråd Sortland AS, bare halvåret etter at forgjengeren slo seg sammen med Adwice.  Foto: Atle Nielsen

Pluss

Det var i oktober i fjor at Økoråd Sortland ble slått sammen med Adwice-kontoret i byen, for å fortsette under paraplyen til sistnevnte. Etter det begynte fem personer i Økoråd-systemet i Vesterålen å se på muligheten for å gjenåpne franchisen i nabokommunen, og Andreas Øien Johannessen med flere er nå gjennom sine holdingselskaper i ferd med å realisere prosjektet.