Deler av kommuneadministrasjonen har satt seg selv på hjemmekontor etter korona-utbruddet

Mens det kun er helse- og omsorgssjef Marion Celius som er pålagt korona-karantene, har deler av administrasjonen i Hadsel kommune vurdert smittesituasjonen dithen at de holder hjemmekontor.

Føre var: Vikarierende teknisk sjef Just Hjalmar Johansen (t.h) informerte teknisk hovedutvalg om at den absolutte majoritet av kommuneadministrasjonen har gått i selvpålagt karantene som følge av koronaviruset.  - Men det er jo flere i karantene som er sett på butikken, sa Andreas Øien Johannessen, uten å navngi noen. 

Pluss

Møtet i teknisk hovedutvalg startet med en diskusjon rundt korona-problemet, siden det er påvist smitte i Hadsel. Som en følge av det har kommuneadministrasjonen tatt på seg hjemmekontor, og vikarierende teknisk sjef Just Hjalmar Johansen gjorde det klart at det var et eget valg.