Coop-sjef Harald Nyborg:

– Har aldri sett at vi var tomme for egg før

Tross innstendige oppfordringer fra både handelsstand og myndigheter, har innbyggere hamstret basisvarer og Harald Nyborg, butikksjef ved Coop Prix Stokmarknes sier han aldri har opplevd liknende tilstander. - Jeg skjønner at folk er redde, men det er overhodet ingen grunn til å hamstre, sier han.

Etterfylling: Frukt- og grøntansvarlig Merete Solheim etterfyller i grønnsakshylla. Det var tomt for poteter, og flere andre grønnsaker var fullstendig utsolgt fredag morgen.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Torsdag kveld var sosiale medier stappfulle av bilder av fullstendig tomme butikkhyller. Myndigheter gikk ut og bønnfalt publikum om å ikke hamstre unødig. Fredag morgen viser hyllene på Coop Prix Stokmarknes at rådene ikke akkurat ble fulgt.