Redusert kapasitet i arbeidsstokken:

Vernebygget er sårbart for korona-stopp

Peab Bjørn Bygg AS gjør det de kan for å sikre fremgangen i byggeprosjektene sine. Blant annet er det mørke skyer over Vernebygget på Stokmarknes.

Sårbart: Arbeidet med å ferdigstille vernebygget rundt MS "Finnmarken" går fremover, men er preget av korona-situasjonen. Færre på jobb, og mange sårbare ledd, er skjær i sjøen for prosjektet.  Foto: Skisse: LINK Arkitektur

Pluss

– Vi er påvirket av situasjonen, og har to oppgaver: Hindre smitte og holde alle prosjekter i drift. Foreløpig er alt i drift, men det er klart vi har ikke den effektiviteten vi normalt har. Noen er hjemme på grunn av karantene eller med barn, samtidig som vi må være veldig restriktive for å unngå smitte, sier administrerende direktør Gro Knutsen i Peab Bjørn Bygg AS.