Frilansere tar koronasituasjonen med godt mot:

Adrian Lund: – Jeg tror at slike situasjoner tvinger oss alle sammen til å tenke litt nytt

Adrian Lund (30) fra Melbu lever av å holde foredrag for andre. Til tross for at alle bookinger fremover er utsatt til i høst, tar han det med godt mot og benytter heller muligheten til å se på nye løsninger.

Selv om Adrian Lund fra Melbu ser alvoret i situasjonen med koronaviruset, forsøker han også å snu denne krevende situasjonen om til noe positivt.  Foto: Innsendt

Pluss

– Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg med digitale foredrag, men jeg har så langt ikke hatt tid. Nå er muligheten her, så da får jeg prøve meg på det. De fleste sitter jo hjemme nå og jeg tror det kan fungere. Gjør det ikke det har jeg i det minste fått den erfaringen, sier en optimistisk Lund over telefon til VOL.