Hverdagen snudd på hodet

For Lill Inger Tyvold Berg-Olsen og familien på fem er smittefaren ved koronaviruset blitt en tålmodighetsprøve. Hvordan får man hverdagen til å gå når man er isolert og alle er samlet til nærmest alle døgnets tider?

Karantene: Familien var blant de første i Andøy som ble satt i karantene. Pappa Øystein og de to eldste gutten jobber med skolearbeid, mens mamma Lill Inger og minstemann Samuel nå er isolert og må holde avstand til de tre andre på grunn av forkjølelseslignende symptomer. Bildet er tatt på god avstand gjennom verandadøren. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

Vinterferieturen til England fikk andre konsekvenser enn forventet for Lill Inger Tyvold Berg-Olsen og familien, som består av pappa Øystein, Brage (13), Heine (blir 12 år på mandag) og Samuel (tre og et halvt). Da de kom hjem, var Norge i ferd med å ta inn over seg smittefaren ved koronaviruset, men først var tilsynelatende alt som før.