Hadselrussen om festnekt, digital russetid og muligheter for at det ikke blir eksamen

Selv om bøsseaksjonen ble avlyst, samlet Hadselrussen inn nær 80.000 kroner med digitale hjelpemidler. - Vi må tenke nytt, og satser også på digital russeavis, samtidig som tankene om russetreff på nett blir mer aktuelle, sier russepresident Oda Pettersen.

Møtes digitalt: - Russekullet tar absolutt smittefaren på alvor, og selv om vi selvfølgelig håper i det lengste på normal russetid, må vi tenke annerledes og kanskje har russetreff på Skype og liknende, sier russepresident i Hadsel, Oda Pettersen.  Foto: Privat

Pluss

Etter 13 år på skolebenken var russekullet i Hadsel klare for å feire avgangstiden, med venner de har kjent siden de lærte forskjellen på A og Å. Den feiringen håper russepresident Oda Pettersen de fremdeles skal få til, om enn i et noe annerledes format.