Advokat Hanne Elise Skare er på saken:

Hadsel Eiendom mener seg lurt av entreprenør med forfalsket bankgaranti

Hadsel Eiendom KF har engasjert advokat Hanne Elise Skare, Melbu, i en sak om omfatter påstander om forfalsket bankgaranti, et sprinkleranlegg som aldri ble ferdig montert og et krav om erstatning på rundt en halv million kroner.

Advokat Hanne Elise Skare er forsvarer til mannen som denne uka står tiltalt i Vesterålen tingrett for narkotikaforbrytelser.  Foto: Thor-Ivar Guldberg

«Det fremmes med dette krav om erstatning mot deg for vår klients pådratte økonomiske tap som følge av din handlemåte.»

Advokat Hanne Elise Skare
Pluss

– Det er snakk om en kontrakt gjeldende montering av sprinkleranlegg ved Riarhaugen Bofellesskap på Melbu, bekrefter daglig elder Vegard Melchiorsen i Hadsel Eiendom KF. Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere og viser til advokat Hanne Elise Skare.