Leverer feltsykehus til hele Europa:

Øker kapasiteten for å produsere feltsykehus til verden

NorLense på Fiskebøl kjøpte nye maskiner rett før korona-utbruddet. Dette kan være med å redde liv, siden bedriften blant annet produserer feltsykehustelt. - Vi opplever en betydelig økt etterspørsel, og skulle hatt flere ansatte, sier daglig leder Geir Sørensen.

Livreddende produkt: Daglig leder på NorLense, Geir Sørensen skulle hatt flere ansatte. Bedriften produserer blant annet telt til feltsykehus, som det er store behov for rundt om i Europa. - Vi merker det på leveringskapasiteten, sier han.  Foto: Tone M. Sørensen

Pluss

Flere bedrifter produserer smittevernutstyr og nødvendige verneprodukter for å hjelpe helsepersonell med å håndtere den globale korona-pandemien. En av disse er NorLense på Fiskebøl, som i disse dager opplever en enorm oppsving i ordremengden. Spesielt på teltfronten. NorLense produserer både feltsykehus og inngangssluser til sykehus. Blant annet slusen som er utenfor Nordlandssykehuset Vesterålen på Stokmarknes.