Frisk Vesterålen er en av flere bedrifter som har fått justert husleien i koronakrisen:

– Heldige med behjelpelige huseiere

Frisk Vesterålen har tre treningssenter på Sortland og Stokmarknes. De har fått justert husleien under koronakrisen, for å klare seg gjennom en periode med stengte dører.

Motivasjon: Senterkoordinator i Frisk, Frank-Robert Kristoffersen delte ut kake på åpningsdagen på Stokmarknes i februar. Frisk er en av flere lokale næringer som har måttet stenge dørene på grunn av koronakrisen.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

– Vi har en god dialog med våre huseiere og var tidlig ute for å se på problemstillingen. Dette er et problem for begge parter. Vi opplever at vi har huseiere som har samme bekymringer som oss. De har samme utfordringer som oss når det gjelder faste utgifter. Dermed kan de ikke komme oss like godt i møte som de egentlig vil, sier Jon Bech i Frisk Vesterålen.