Elevrådet ved Sigerfjord skole: – Kjedelig med hjemmeskole, men funker greit

Mandag ble det for første gang gjennomført elevrådsmøte for elevene fra 4. til 7. klasse ved Sigerfjord skole via nett. Elevrådet var enige om at det er kjedelig med hjemmeskole, men at det funger greit.

Også elevrådet tilpasser seg situasjonen, og holdt det første digitale elevrådsmøte mandag. – Det funker ganske bra. Vi har jo aldri gjort det før, sa elevrådsleder Isak. Fra venstre: VOLs journalist Ann-Julie, rektor ved Sigerfjord skole, Rigmor Andersen, Meea, nestleder Sigurd, elevrådsleder Isak, Gabriel og Christian Monsen-Abelseth, kontaktlærer for elevrådet (det store bildet). Elevrådsrepresentantene Patrick og Mikael kom dessverre ikke med på bildet.  Foto: Skjermdump fra møte

Pluss

– Vi har videomøte hver dag med klassen og lærerne. Da snakker vi litt om lekser, hvordan folk har det og slikt, sier elevrådsleder Isak (12).