Omsetningssmell for Steiro Hanssen

– Ingen dramatikk i dette. Det sier Stian Steiro Hanssen, som eier syv av ni Telenorbutikker i Nord-Norge, fra Mo i Rana i sør til Alta i nord.

Telenorbutikken på Sortland er en av syv butikker Stian Steiro Hanssen er medeier i. Bildet er tatt i en annen anledning.  Foto: Tone M. Sørensen

– Vi har klart oss veldig bra, og tror at dette kommer til å gå helt greit. Mobiltelefonen har aldri vært så viktig som den er nå, når folk sitter hjemme i karantene og skal kommunisere med hverandre.

Stian Steiro Hansen, eier av syv av ni Telenorbutikker i Nord-Norge
Pluss

Regnskapstallene for de syv Telenorbutikkene for 2019 er nå klare, og viser en omsetningsnedgang fra året før på over ti prosent. Steiro Hanssen har tidligere uttalt til VOL at 2018 var et historisk godt år for kjeden hans.