Styret i Hurtigrutens Hus mister sin tredje leder på få år:

Styrelederen: – Den neste lederen må vite hvilke rammer han eller hun har å jobbe ut fra

Vil du være med så heng på, heter det i eventyret. I Hurtigrutens Hus har det mer vært «vil du ikke være med så hopp av». Det håper styreleder i det kommunale foretaket å gjøre noe med.

Hurtigrutens Hus mister halvparten av det ekstraordinære tilskuddet som kommunestyret vedtok å gi. Fra venstre daglig leder John-Arne Mathiesen, styreleder Robin Bolsøy og styremedlem Anne-Karine Inbjør.   Foto: Tone M. Sørensen

Pluss

Sist uke ble det klart at daglig leder ved Hurtigrutens Hus John Arne Mathiesen har sagt opp jobben. Dette etter at han har vært i jobben siden begynnelsen av 2019, etter å ha jobbet side ved side av Marit Nordheim i en opplæringsfase på tampen av 2018