Brannruinen står fremdeles halvannet år etter brannen i november 2018 og nabo fortviler over sot på soverommet:

– Jeg har blitt en gjest i mitt eget hus

I november 2018 var det små marginer som gjorde at hennes eget hus unngikk å bli spist av flammene da nabohuset sto i full fyr. I mai 2020 står fremdeles brannruinene bare meter unna husveggen, og hun håper på å slippe en ny sommer med sotstøv inn i huset.

nære på: Da brannen i nabohuset brøt ut, var det nære på at flammene ikke tok hennes eget hus også. Nå er branntomtnabo Hilde Marie Bendiksen lei av å se og lukte ruinene, og ikke minst soten som kommer fra tomta om sommeren. Foto: Per Eivind Knudsen 

Jeg orker ikke en sommer til med sot og brannstøv

Pluss

Hilde Marie Bendiksen fortviler over at det ikke har skjedd noe på branntomta i Tømmervika etter brannen i november 2018. Hennes eget soverom, som er vendt mot ruinene på nabotomta, har hun for lengst gitt opp å bruke.