Russefeiringa er ikke over:

Årets russ vil feste helt til St. Hans: – Vi håper å gjennomføre elgvakta sammen

Årets russefeiring blir historisk lang når russen samles til siste treff midt i juni. Årsaken er koronaviruset og de strenge smittevernbestemmelsene vi har hatt.

– Vi håper å få gjennomført elgvakta og i hvertfall èn stor fest med alle russen samlet en gang etter 15. juni, sier russepresident Stian Emil Brenna Hansen (19). Her fotografert sammen med sin russepresidentkollega Cornelia Frøyslie (18)) til VOL.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Vi håper å få til i hvertfall èn fest der hele russen kan samles

Russepresident Stian Emil Brenna Hansen:
Pluss

Etter å ha måttet utsette russedåpen fra 1. mai til 16. mai, og etter å ha gjennomført en nokså amputert russefeiring etter tradisjonelle mål, har russen i Vesterålen bestemt seg for å dra feiringen ut i tid.