50 år og sjef for 125 år gammel bedrift: – Alle drømmer vel om å bli rocker eller fotballproff, men det gikk j**lig fort over

Eilert Ellingsen sitter på dag to som 50-åring og funderer på livet som altmuligkremmer anno 2021. S

Det går bra: Koronakrisen ble ikke kritisk, og selv om han merker bortfallet av hurtigruteturistene, har lokalbefolkningen stilt opp i større grad. – Men jeg håper inderlig vi ikke er ved det veiskillet, hvor vi lurer på om vi har livets rett, sier Eilert Ellingsen på Stokmarknes Aktietrykkeri. 

Jeg har troen på fremtiden. Hvordan den blir vet vi ikke, men jeg har troen på den.– Jeg har troen på fremtiden. Hvordan den blir vet vi ikke, men jeg har troen på den.

Eilert Ellingsen
Pluss

Som daglig leder for Stokmarknes Aktietrykkeri, eller «trykkeriet» som det heter på folkemunne, er det ikke fritt for at det har vært en og annen bekymring for hverdagen. Men det går rundt, og det har det gjort i 125 år for en av Hadsels eldste bedrifter. Hvor Ellingsen selv startet for 30 år siden, før han gikk inn på eiersiden ti år senere.