Så lenge må du vente:

Lange koronakøer gir tannpine for tannlegene i Vesterålen

Både offentlige og private tannleger har jobbet på spreng siden gjenåpningen 20. april for å komme ajour med pasientlistene sine. Fortsatt må det påregnes en del ventetid for all tannbehandling som ikke er akutt.

Vesterålingene må fortsatt smøre seg med litt tålmodighet når de skal gå til tannlegen. Unntaket er akutte situasjoner. Der er beredskapen som vanlig.  Foto: Arkivbilde

– Hvis noe må gjøres umiddelbart, rydder vi timeboken, eller jobber overtid

Tannlege Gisle Narvestad ved Melbu tannklinikk
Pluss

Det er imidlertid store variasjoner mellom Vesterålskommunene når det gjelder ventetid hos tannlegene. Ved enkelte kontorer kan man risikere å måtte vente til i september eller oktober for å få time dersom det ikke er akutt.