Espen Bergersen er hovedperson i neste Andøy-film:

– Målet er flere turister

At andværinger er mer patriotisk enn mange andre vet vi. Med delingstallene videoene til Visit Andøy oppnår, har vi fått det bekreftet.

Ny film: I dag, tirsdag, lanseres den tredje filmen i Visit Andøys kampanje for å trekke norske turister til Andøy i sommer. Espen Bergersen (t.v.) er internasjonalt kjent for sine naturfoto, og har en sentral rolle i den nye filmen. Her sammen med Svein Terje Kvalvik Eliassen i God Strek AS under filmopptak i Breivika i forrige uke. Foto: Svein Spjelkavik 

Pluss

Den første filmen, i en serie på fire, har passert 100.000 visninger med god margin og er delt av nesten 1.000 personer på Facebook. Den andre filmen gjorde et skikkelig byks i helga og hanket inn over 70.000 nye visninger. Da dette ble skrevet mandag var den sett av 151.000.