Nordlund tilbake i jobb: Følte seg frisk, så kom sjokkbeskjeden som endte i hjerteoperasjon

– Jeg har jo fulgt med fra sykesenga, og har gledet meg til å komme tilbake. Det føles bra å være tilbake i jobb igjen, sier ordføreren etter operasjon og syv ukers sykemelding.

. Jeg har fått god behandling, og man blir tatt hånd om på en god måte. Jeg har følt at helsevesenet har vært veldig opptatt av å ivareta pasientene på best mulig måte, roser ordfører Nordlund. Fra mandag var han tilbake i full jobb på rådhuset i Sortland sentrum.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Jeg har ikke på noe tidspunkt følt meg syk, så jeg har heller ikke følt noe dramatikk. Tvert i mot, de som skulle ivareta meg var dyktige folk.

Ordfører Karl-Erling Nordlund etter hjerteoperasjonen
Pluss

Mandag var Sortland-ordfører Karl-Erling Nordlund (Sp) tilbake i full jobb etter et uventet og ganske langt sykehusopphold i Tromsø med hjerteproblemer.