Over 3000 bedrifter får koronahjelp av Regjeringen:

Disse vesterålsbedriftene får korona-lån

Steinsvik Hus og Entreprenør AS har blitt innvilget 8 010.000 kroner i lån for å styrke likviditeten etter koronapandemien. - I den grad vi blir påvirket er det ikke før neste år, sier styreleder John Gustav Steinsvik.

Byggeprosjekt: Verkstedbakken på Stokmarknes er ett av flere byggeprosjekter Steinsvik har stått bak. Bedriften har merket noe lavere pågang som følge av koronapandemien, og er innvilget garantilån for å ha styrket likviditet. - Det er en fare for at færre kontrakter i fremtiden kan påvirke oss, sier styreleder Jon Gustav Steinsvik.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Entreprenør og byggebedriften er en av flere bedrifter i Vesterålen som har blitt innvilget garantilån. Nesten 3.000 bedrifter på landsbasis har til nå fått delvis statsgarantert lån under garantiordningen for banklån til bedrifter.