SE BILDESERIE:

– Herr statsråd, prisjuks er drivkraften til enkelte bedrifter. Også her

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen fikk svært konkrete problemstillinger i fanget under sitt besøk i Øksnes og Bø på torsdag.

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen sammen med Jon Edvard Johnsen (t.v.) ved Hovden fiskeindustri i Hovden på torsdag. De to fant tonen, og Johnsen var svært åpenhjertig med statsråden under sitt foredrag om hvitfisknæringen.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Går hvitfisknæringen egentlig godt? Jeg påstår at norsk hvitfisk går på intravenøs!

Reder, direktør og eier Jon Edvard Johnsen i Hovden fisk AS til fiskeriministeren
Pluss

Det var en opplagt og interessert fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen som torsdag gjestet Øksnes og Bø. Et tett og intensivt program skulle sørge for at statsråden fikk innblikk i mest mulig av det de to kommunene har å by på.