Selgerkreditt-saken avgjort i Hadsel kommunestyret:

Avviser Weddings tilbud

Tilbudet fra Wedding ble i kommunestyret avvist og saken om selgerkreditten skal nå diskuteres av advokatene.

Vil bli ferdige: Både Ørjan Robertsen (MOS) og kommunedirektør Ola Morten Teigen ønsker å bli ferdige med saken om selgerkreditt for kjøpet av Hurtigrutens Hus. Begge to er klare på at kommunen har overholdt sin del av kjøpsavtalen.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Skjebnen til Hurtigrutens Hus lå på bordet i fredagens kommunestyremøte, og det var knyttet stor spenning til hvordan de folkevalgte ville gå videre i saken. Betale seg ut eller la advokatene få den på sine respektive pulter. Samtidig var fremtiden til Hurtigrutens Hus KF også på blokka med sitt hode. Driften ved huset har ikke gått som ønsket. Det har vært flere daglige ledere i løpet av kort tid, og overskuddet som skulle nedbetale selgerkreditten har ikke meldt seg.